Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Tároláskor

  • Tudni kell azt, hogy a baromfihús nem megfelelő körülmények között igen hamar romlik. Ezért a vásárlást követően a legrövidebb időn belül - főleg a melegebb időszakban - kerüljön elkészítésre, vagy továbbtárolás esetén a szükséges hőmérsékletet biztosító (-2 és +4°C között) hűtőbe vagy fagyasztóba (-18°C).
  • Az egy hűtőtérben elhelyezett nyers élelmiszer, mint pl. a nyers hús, baromfihús, tej esetlegesen a készételek esetén óhatatlanul adódik a fertőződés lehetősége. Javítani lehet a veszélyhelyzeten, ha a különböző nyersanyagokat , készítményeket csomagolva és külön polcokon helyezik el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat