Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Csirkesaláta 1

Hozzávalók: Levesben főtt fél csirke, 25-30 dkg főtt vegyes zöldség, 3 alma, 2 közepes nagyságú ecetes uborka, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 dl majonéz, 2 dl kefir, ízlés szerint só és törött fehér bors.

A majonézt elkeverem a kefirrel, a sóval, a borssal és a megtisztított, lereszelt vöröshagymával. Az almát meghámozom, kicsumázom, és kis kockákra vágva azonnal a majonézes mártásba keverem. Ezután hozzáteszem a kicsontozott és nagyon vékony csíkokra vágott főtt csirkehúst, az almareszelőn lereszelt uborkát és a vékony karikákra vágott zöldséget. Jól átforgatom és letakarva hűtőszekrényben néhány órán át érlelem. Pirított kenyér- vagy zsemleszeletkékkel kínálom.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat