Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Csirkesaláta 4

Hozzávalók: Fél sült csirke, 15 dkg juhsajt, 2 keményre főzött tojás, 1 fiola kapribogyó (ha van, 1 evőkanál kimagozott olajbogyó, de ez el is hagyható ízlés szerint kevés bor- vagy gyümölcsecet, cukor, só, törött fekete bors, 1 evőkanál olaj, kevés mustár, 1 nagy fej vöröshagyma.

Az ecetből, olajból sóval, cukorral, mustárral, borssal mártást keverek, majd hozzáteszem a kapribogyó levét is. Ezután belekeverem a megtisztított és lereszelt vöröshagymát, és befedve hűtőszekrénybe teszem. A juhsajtot apróra vágom, a tojást lereszelem, a csirkét kicsontozom és metéltre vagdalom. Hozzáteszem az apróra vágott kapribogyót, és a hideg mártást rálocsolom. Jól átforgatom, és tálalásig a hűtőbe visszateszem. Akkor jó, ha legalább két órán keresztül hűlt.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat