Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Részeges pulykacomb

Hozzávalók: 4 db pulyka felső comb, 1 közepes fej vöröshagyma, 20 dkg füstölt szalonna, só, őrölt bors, majoránna, 2 dl száraz fehérbor

A pulykacombokat megmossuk és vékony csíkokra vágott szalonnával betűzdeljük. A vöröshagymát karikákra vágjuk és egy kevés étolajban lesütjük. Beletesszük a pulykacombokat, sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük. Ráöntjük a fehérbort és fedő alatt puhára pároljuk.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat