Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Tojássaláta

Hozzávalók: 5 db tojás, 2 dl majonéz, 2 dl kefir (vagy tejföl), só, bors, porcukor, lila hagyma, 1 teáskanál mustár

A tojásokat megfőzzük, közben elkészítjük a mártást: a kefirt, a majonézt, a teáskanálnyi mustárt jól elkeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és még az apróra vágott lila hagymával ízesítjük. Majd a főtt tojásokat meghámozzuk, nagyon apró kockákra vágjuk és a mártásba keverjük. Behűtés után pirítóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk. Könnyű vacsora.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat