Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Híreink

A víziszárnyas ágazatot viselte meg legjobban a madárinfluenza - 2017.07.20.

Főként a víziszárnyasokat pusztította a madárinfluenza, az elpusztított állatok 85-90 százaléka víziszárnyas volt - mondta a Baromfi Termék Tanács (BTT) elnök-vezérigazgatója az M1 aktuális csatornán.

Fazekas: botrányos esetek a "kettős mérce" miatt - 2017.07.20.

Újabb botrányos esetekre derült fény az élelmiszerminőség terén, ami bizonyítja, hogy a nagy multi cégek ugyanazt a csomagolású élelmiszert más-más minőségben hozzák forgalomba Európa keleti és nyugati országaiban - mondta a földművelésügyi miniszter az M1 aktuális csatornán.

Gazdákat támogató KAP-ra van szükség - 2017.07.20.

A négy visegrádi ország, továbbá Észtország, Lettország és Litvánia nyilatkozatot fogadott el, amelyben leszögezték, hogy az Európai Unió költségvetéséből származó, megfelelő pénzügyi forrásokra épülő, erős, a földműveseket, gazdákat támogató Közös Agrárpolitikára (KAP) van szükség - közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Brüsszelben.

Élelmiszerminőség: Szlovákia egyoldalúan lép, ha Brüsszel nem intézkedik - 2017.07.20.

Ha az Európai Bizottság (EB) nem tesz hathatós lépéseket a kettős élelmiszerminőség gyakorlatának megszüntetésére, Szlovákia ősztől egyoldalú intézkedéseket tesz, például csak hazai termékeket enged majd a közétkeztetésbe - jelentette be Robert Fico, szlovák miniszterelnök.

A csehek szerint az uniós tagországok nem vitatják a "kettős mércét" - 2017.07.20.

Az Európai Unió országainak szakminiszterei már elismerik, hogy létezik az élelmiszerek kettős minőségének problémája - jelentette ki Marian Jurecka cseh mezőgazdasági miniszter a cseh hírtelevíziónak.

Európai szójanyilatkozatot írtak alá - 2017.07.20.

Tizennégy uniós ország agrárminisztere aláírta a GMO-mentes pillangós növények, köztük a szója élelmiszeripari és takarmányozási célra történő termesztésének ösztönzését vállaló Európai szója nyilatkozatot.

Augusztus elsejére befejeződik az aratás - Nagyon szórnak a hozamok - 2017.07.20.

Nagy eltérések vannak a gabonahozamokban a betakarítás félidejénél. A termés minősége jó, de a mennyiség elmaradhat a tavalyitól - közölte Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) elnöke.

Tovább bővülhetnek az agrárberuházások - 2017.07.20.

Tovább nőhetnek a mezőgazdasági beruházások idén, mivel a tavalyi 23 százalék után idén a cégek 35 százaléka növelné beruházásainak összértékét, átlagosan a duplájára - derül ki a Budapest Bank megbízásából készített agrárgazdasági kutatásból.

Mezőgazdasági asszisztenst keres a BTT - 2017.07.20.

Mezőgazdasági asszisztenst keres a Baromfi Termék Tanács (BTT) budapesti irodája . A fényképes önéletrajzokat augusztus 15-ig lehet beadni a titkarsag__kukac__magyarbaromfi__pont__hu címre.

Húszpontos akcióterv az élelmiszerminőség javítására - 2017.07.14.

Húszpontos akciótervet fogadott el a kormány magyar élelmiszerek minőségével kapcsolatban. Tájékoztatási, tudatformáló és ellenőrző munkát indítanak.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat