Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

A mezőgazdaság is hozzájárul a foglalkoztatás bővítéséhez - 2018.11.05.

A foglalkoztatás bővítéséhez valamennyi szektor hozzájárul, de ezek között is élen jár az építőipar, a mezőgazdaság, a feldolgozóipar - mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán.

Egyszerre éheznek és túlsúlyosak az emberek - 2018.10.31.

Egyszerre van jelen az éhezés és az elhízás növekedésének problémája a világon - mondta Jakab István, a magyar Országgyűlés alelnöke az MTI-nek Madridban, ahol az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) kétnapos kongresszusán vett részt a spanyol parlament felsőházában.

Kilenctonnás kukoricatermés Tolnában - 2018.10.31.

Meghaladta a kilenc tonnát hektáronként a kukorica idei termésátlaga Tolna megyében, ahol több mint tízezer hektárral csökkent az utóbbi évben a növény vetésterülete.

Harmadik negyedéves állatjóléti támogatások: jogvesztő az október 31-i határidő - 2018.10.30.

Október 31-ig mindenképpen nyújtsák be harmadik negyedéves állatjóléti támogatásra vonatkozó kifizetési kérelmeiket a baromfitermelők – hívja fel a figyelmet a Baromfi Termék Tanács (BTT).

Tojásfogyasztás: harcolni kell a tévhitek ellen - 2018.10.30.

Harcolni kell a tojással szembeni tévhitek ellen – jelentette ki Antal Emese dietetikus a Tojás Világnapja alkalmából megtartott közelmúltbeli előadásában.

Globális összefogást sürgetnek az éhezés ellen - 2018.10.30.

Globális szövetségre szólított fel az éhezés megszüntetéséért a spanyol kormányfő az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) kétnapos madridi kongresszusán. A konferencián Magyarországot Jakab István, az Országgyűlés alelnöke képviseli.

Gazdaklubokat szervez a NAK és az AGRYA - 2018.10.30.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az AGRYA – Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége november 6. és 27. között közösen szervezi meg a Fiatal Gazda Klub-eseményeket az ország öt pontján.

Tojóállományok prevenciója: új rekombináns vakcinák - 2018.10.29.

A keltetőkben alkalmazható rekombináns vakcinázási lehetőségekről hangzott el előadás a Tojás Világnapja alkalmából rendezett közelmúltbeli konferencián.

243 millió eurós beruházási csomag a LIFE programban - 2018.10.29.

Az Európai Bizottság 243 millió euró (mintegy 78 milliárd forint) összegű beruházási csomagot hagyott jóvá az uniós költségvetésből olyan projektekre, amelyek a LIFE program keretében a természet és a környezet védelmét hivatottak előmozdítani.

Nagy fehérjetartalmú takarmányok a Bunge új gyáregységében - 2018.10.29.

Mintegy 9 milliárd forint értékű vállalati beruházásaként új üzemet épített a Bunge Zrt. a martfűi gyárában. Az új feldolgozóegységben elsősorban hazai alapanyagból magas fehérje-tartalmú, GMO-mentes termelésnél felhasználható, napraforgó-alapú növényi takarmány-alapanyagot állítanak elő.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat