Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Híreink

A hőség miatt oda kell figyelni a haszonállatok vízellátására - 2017.08.03.

A hőség miatt fokozott figyelmet kell fordítani a haszonállatok folyamatos vízellátására és a tűző nap elől árnyék biztosítására számukra - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Kutatási együttműködés a GMO-mentes mezőgazdaságért - 2017.08.03.

Magyarország elkötelezett és következetes támogatója a GMO-mentes mezőgazdaság megóvásának a tudományos-kutatói együttműködések erősítésén keresztül is - forgalmazott Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) főigazgatója Pekingben, a Kína-Európa Szója Szimpóziumon elhangzott felszólalásában.

Villamosenergia tendert indít az agrárkamara - 2017.08.03.

Villamos energia beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2017 őszén tagjainak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A kezdeményezéssel a tagok alacsonyabb áron és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak áramhoz.

Állatjóléti támogatások: ma lejár a határidő - 2017.07.31.

Ma jár le az a határidő, ameddig a baromfitartók beadhatják állatjóléti támogatásokra vonatkozó kérelmeiket a Magyar Államkincstárhoz (MÁK) - hívja fel a figyelmet a Baromfi Termék Tanács (BTT).

Magtárakban van a búza nyolcvan százaléka Zalában - 2017.07.28.

A búza több mint 80 százalékát már learatták Zala megyében, az átlaghozam 15-20 százalékkal alacsonyabb, mint az előző évben - közölte Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei elnöke az MTI-vel.

Lassulhat a német gazdaság - Az élelmiszerárak csökkentek - 2017.07.28.

A harmadik negyedévre a gazdasági teljesítmény növekedésének folytatódását, de ütemének a második negyedévihez képest némi csökkenését jelzi előre a DIW német gazdasági kutató intézet most kiadott júliusi konjunktúra-indexe. Az év első felében az élelmiszerárak csökkentek.

Nagy különbségek, kis nyereség a szántóföldeken - 2017.07.28.

Nem tudnak várhatóan nagy nyereséget realizálni a gazdák a szántóföldi növényeken az idén. várhatóan nem tudnak nagy nyereséget realizálni az idén. Békés megyében befejeződtek a nyári aratási munkák.

Az aszály miatt kisebb az idei gabonatermés - 2017.07.28.

A tavalyinál öt százalékkal kevesebb őszi búzát takarítottak be eddig Tolna megyében, a repcetermés pedig tíz százalékkal maradt el a 2016-os átlagtól. A termelők az aszályos időjárással magyarázzák a terméseredményeket.

Románia is sürgeti a "kettős élelmiszermérce" felszámolását - 2017.07.27.

Románia laboratóriumi vizsgálatok alapján kilenc élelmiszer esetében talált eltérést a Nyugat-Európában és Romániában forgalmazott azonos termékek összevetése következtében - jelentették be a román hatóságok.

Az aszály miatt kevesebb a búza és a repce - 2017.07.27.

A tavalyinál öt százalékkal kevesebb őszi búzát takarítottak be eddig Tolna megyében, a repcetermés pedig tíz százalékkal maradt el a 2016-os átlagtól. A termelők az aszályos időjárással magyarázzák a terméseredményeket.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat