Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank.

Híreink

Rendkívüli közgyűlést tart a Tojásszövetség - 2017.10.02.

Rendkívüli tisztújító közgyűlést tart október 13-án a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége. A közgyűlés helyszíne a Holiday Inn Budapest-Budaörs lesz.

Október végéig kell bejelenteni az egyszerűsített foglalkoztatási igényeket - 2017.10.02.

Október 31-ig jelenthetik be a jövő évre vonatkozó egyszerűsített foglalkoztatási szándékukat a gazdálkodók. Ezzel tervezhetőbbé tehetik az átjárást a közfoglalkoztatás és az idénymunka között.

Szemléletformálás kell az állatvédelemben - 2017.10.02.

Az állatvédelemben fontos a szemléletformálás - nyilatkozta Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára az állatok világnapján. A kormány célja, hogy minél több emberrel megismertesse a felelős állattartás fontosságát.

A francia elnök szerint vitázni kell a KAP-ról - 2017.09.29.

Tényleg védi a Közös Agrárpolitika (KAP) a gazdáinkat és a fogyasztóinkat?" – tette fel a kérdést Európa jövőjével és a szükséges reformokkal foglalkozó szerdai beszédében Emmanuel Macron francia államfő. Egyelőre semmi biztosat nem tudni arról, milyen irányt vehet az uniós KAP 2020 után.

Élelmiszermérgezési fenyegetések Németországban - 2017.09.29.

Élelmiszerek megmérgezésével fenyeget egy zsaroló Németországban - figyelmeztettek a hatóságok.

Pályázni lehet támogatott szaktanácsadásra - 2017.09.29.

Ismét pályázhatnak a gazdálkodók támogatott szaktanácsadásra, már ez év őszén - közölte Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke. A Vidékfejlesztési Programból (VP) mintegy 14 milliárd forint áll rendelkezésre a szaktanácsadási projektek finanszírozására. A támogatott szaktanácsadást a gazdálkodók egyénileg és csoportosan is igénybe vehetik.

Meghosszabbította pályázatait az Agrármarketing Centrum - 2017.09.29.

Meghosszabbította az Agrármarketing Centrum (AMC) a szeptember 4-én meghirdetett közösségi agrármarketing pályázatok benyújtási határidejét október 6-ig.

Eddig 35 pályázatot zártak le a Vidékfejlesztési Programban - 2017.09.27.

A teljes keretet meghirdette a Miniszterelnökség az 1300 milliárd forintos Vidékfejlesztési Programban (VP). A 68 felhívásból mostanáig 35-öt zártak le. Máig 150 milliárd forintot fizettek ki a programban.

Magyar-vietnami együttműködés a baromfitartásban - 2017.09.27.

Erősödik a magyar-vietnami együttműködés a baromfitartásban is - jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Hanoiban Nguyen Xuan Cuong vietnami agrárminiszterével folytatott megbeszélése után.

Bemutattuk az Európai Parlamentben a szója nyilatkozatot - 2017.09.26.

Az Európai Parlament Mezőgazdasági és vidékfejlesztési bizottságának hétfői ülésén Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára a német szaktárca képviselőjével együtt mutatta be az EP-képviselőknek a két ország kezdeményezésére, 14 uniós tagállam által július 18-án Brüsszelben aláírt dokumentumot, az Európai Szója Nyilatkozatot.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat