Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Élelmiszeripari Információs Rendszert hoztak létre - 2018.06.28.

Az Agrárminisztérium és az Agrárgazdasági Kutató Intézet bemutatta többéves fejlesztési folyamatuk eredményét, az Élelmiszeripari Információs Rendszer (ÉLIR) honlapját.

Gőzerővel fejlesztenének az agrárcégek - 2018.06.28.

2007 óta nem akartak ennyien fejleszteni a magyar cégek közül, jelenleg ugyanis a kkv-k 75 százaléka – köztük jelentős számban agrárcég – készül valamilyen beruházásra. A célokat tekintve jelenleg a termelő beruházások állnak a középpontban.

Újabb fejlesztések a Nébih-nél - 2018.06.27.

A hatékony ellenőrzés érdekében további fejlesztésekre van szükség az élelmiszerbiztonság területén - mondta Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium élelmiszerbiztonságért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán.

Élelmiszeripari K+F központ épül Pécsen - 2018.06.27.

A világ legnagyobb élelmiszeripari és agrártermék-elemző műszergyártó vállalata K+F központot létesít Pécsett. A létesítmény várhatóan 2019-ben készül el.

Nálunk stratégiai kérdés a GMO-mentesség - 2018.06.26.

Magyarország stratégiai kérdésként kezeli a mezőgazdaság GMO-mentes státuszának megőrzését, és az elsők között ismerte fel a génmegőrzés fontosságát - mondta Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára egy kozárdi szakmai konferencián.

Továbbra is sok a feketemunkás a mezőgazdaságban - 2018.06.26.

Munkaügyi szabálytalanságot találtak a vizsgált 1042 munkáltató 81 százalékánál, az ellenőrzött csaknem négyezer munkavállalónak pedig 69 százalékánál az áprilisi akcióellenőrzésen - ismertette jelentésében a Pénzügyminisztérium munkaügyi főosztálya.

Nagy nyomás nehezedik a természeti erőforrásokra - 2018.06.26.

Az Európai Bizottság tudományos szolgálata és tudásközpontja új kiadváníát, amely szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.

Áprilisban 2,3 százalékkal nőtt az élelmiszer-kereskedelem - 2018.06.26.

Áprilisban a kiskereskedelmi üzletek forgalma a nyers adat szerint 4,4 százalékkal, naptárhatástól megtisztítva - főként a húsvéthatás miatt - 6,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A második becslésben mind a nyers, mind a kiigazított adat 0,1 százalékponttal magasabb az első becslésben közöltnél.

Összefoglaló statisztikák az uniós baromfipiacról - 2018.06.22.

Az uniós baromfiágazat helyzetét mutatják be azok a táblázatok és grafikonok, amelyek az unió állati termékekkel foglalkozó bizottsági ülésére készültek. Az adatok az alábbi linken tekinthetők meg.

A baromfiszektorban is együttműködnénk Ghánával - 2018.06.22.

Magyarország évszázados mezőgazdasági hagyománnyal és szaktudással, kutatási és innovációs sikerekkel rendelkezik, és tapasztalatait kész megosztani az erre nyitott afrikai országokkal, így Ghánával - fogalmazott Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára a Kennedy Osei, ghánai mezőgazdasági és élelmezésügyi miniszterhelyettessel folytatott egyeztetésen. Az együttműködés kiterjedhet a baromfiszektorra is.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat