Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Híreink

Olcsóbban tankolhatnak a MOL-kutakon az agrárkamarai tagok - 2019.03.28.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. együttműködésében jelentős kedvezménnyel tankolhat és vehet igénybe szolgáltatásokat a kamara csaknem 400 ezer tagja számos MOL töltőállomáson.

Újabb adatok az uniós tojáspiaci változásokról - 2019.03.27.

Rendszeresen áttekinti az uniós tojáspiaci folyamatokat az illetékes uniós szakbizottság. A testület legutóbb március 21-én foglalkozott az ágazat helyzetével.

Így egészíthetik ki szja-bevallásaikat az őstermelők is - 2019.03.27.

Az e-szja felületen egészíthetik ki, és küldhetik be legegyszerűbben az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyek, a mezőgazdasági őstermelők és az egyéni vállalkozók bevallási tervezetüket az adóhatósághoz, mert a kiegészítések nélkül nem válik automatikusan bevallássá május 20-án a tervezet.

Szorgalmazzák a magyar agrárcégek külföldi bemutatkozását - 2019.03.27.

A magyar agráripari szereplők külföldi bemutatkozását szorgalmazza a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., ezért az idén 13 nemzetközi rendezvényen biztosít megjelenési lehetőséget.

Április 25-26-án kétnapos élelmiszer-konferenciát rendez a Store Insider szaklap - 2019.03.26.

Április 25-26-án kétnapos élelmiszer-konferenciát rendez a Store Insider szaklap. Az esemény helyszíne a miskolctapolcai Avalon Resort&SPA lesz.

Megkezdődtek a tavaszi élelmiszer-ellenőrzések - 2019.03.26.

Az idén az országos tavaszi élelmiszerlánc-ellenőrzési sorozat március 25-től a húsvéti ünnepek végéig, április 22-ig tart. Az akciót a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) koordinálja.

Új földügyi központot hoznak létre - Megszűnik a nemzeti földalapkezelő - 2019.03.26.

Nemzeti Földügyi Központot (NFK) hoz létre a kormány. Július 1-jétől ez az agrárminiszter irányítása alá tartozó központi költségvetési szerv végzi az állami földek kezelését és felügyeletét. A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet megszűnik.

Az AVEC ellenzi az ukrán MHP-csoport pénzügyi finanszírozását - 2019.03.25.

Ellenzi az Európai Baromfi-feldolgozók és –kereskedők Szövetsége (AVEC), hogy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 100 millió eurós hitelt nyújt az ukrán MHP baromfiholdingnak.

Uniós agrártámogatások: százezren írták alá a petíciót - 2019.03.25.

Már százezren aláírták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) által az uniós agrárforrások szintjének megőrzéséért indított petíciót - jelentette be Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára.

Agrárinnovációs ötletversenyt szerveztek fiataloknak - 2019.03.25.

Az agráriumra sokan még mindig elmaradott ágazatként tekintenek, ezen a szemléleten pedig csak akkor lehet változtatni, ha a szektorban is létrehoznak egy a startup vállalkozások megjelenését segítő támogató környezetet - mondta Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a kamara és a Design Terminal közös szervezésében megvalósult agrárinnovációs ötletversenyen.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat