Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Kamarai konferencia az élelmiszer-higiéniáról

2019. január 8., 09:39

Az élelmiszer-higiéniáról és az élelmiszer-biztonságról szervez konferenciát a  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). Az eseményt a köztestület élelmiszeripari igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat részeként rendezik meg.

Az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó, január 15-i tanácskozás célja, hogy információkat nyújtson a hazai élelmiszer-előállítók számára és növelje hatékonyságukat, illetve versenyképességüket – közölte a NAK. A konferencián a higiénia és az élelmiszer-biztonság fontosságára, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésre és a digitalizáció szerepére helyezik a hangsúlyt, így többek között szó lesz az ISO 22000:2018 szabványról, a digitális nyomon követés lehetőségeiről, valamint a gyártástechnológiában hasznosítható higiéniai és élelmiszer-biztonságot segítő megoldásokról.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadásokat tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat