Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

Pakisztáni csirke

Hozzávalók: 1 csirke darabolva, 7-8 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál étolaj, 3-4 evőkanál ketchup, 1 dl fehérbor, bors /min. 1 kiskanál/

A darabolt csirkét jól besózzuk és fél órát állni hagyjuk. A fokhagymát összenyomjuk és a többi hozzávalóval összekeverve szószt készítünk. A csirkedarabokat a szószban megforgatjuk és tepsibe tesszük. A maradék szószt a tetejére öntjük. Alufóliával letakarva kis lángon kb. 1,5 óra hosszat sütjük. Ha megpuhult a fóliát levéve kissé megpirítjuk a húst. Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk, savanyúságként fejes salátát kínálunk.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat