Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

AVEC-közgyűlés Budapesten: garantáltan június 15-ig fogadja a jelentkezéseket a BTT

2019. május 22., 10:07

Az idén Magyarországon rendezi meg éves rendes közgyűlését az Európai Baromfifeldolgozók és –kereskedők Szövetsége (AVEC). Az október 3-4-i események szervezője és házigazdája a Baromfi Termék Tanács (BBT) lesz. A közgyűlésre, illetve az azzal kapcsolatos szakmai programra az avec2019.hu honlapon lehet jelentkezni. A BTT a részvétel könnyítése érdekében egynapos belépőjegyek megvásárlására is lehetőséget biztosít. A terméktanács felhívja a figyelmet arra, hogy csak a június 15-ig beérkezett jelentkezéseket tudja garantáltan elfogadni.

Az európai baromfivágó- és feldolgozó üzemek legfontosabb európai és nemzetközi szintű fórumának számító AVEC az idén Budapesten rendezi meg éves rendes közgyűlését. Az eseményen az iparágban meghatározó cégek első számú vezetői vesznek részt. Az AVEC 53 éves munkája alapján az európai jogalkotás meghatározó tanácsadó szakmai szervezete, amely nem csak az európai, hanem a világ baromfi termékpályájának is meghatározó szereplője.

A rangos eseményt, illetve a hozzá kapcsolód szakmai programokat október 3-4-én rendezik meg Budapesten. A rendezvény szervezői feladatait a Baromfi Termék Tanács látja el.

A rendezvényre az avec2019.hu internetes oldalon lehet regisztrálni, amely innen is megnyitható. A linken megtalálhatók az eseménnyel kapcsolatos részletes információk (programok és regisztrációs díjak) is.

A BTT várja a hazai baromfi-feldolgozók és -kereskedők jelentkezését a rendezvényre. A terméktanács egynapos belépőjegyek megvásárlására is lehetőséget biztosít, hogy a termelők részvételét is könnyítse az eseményen.

A BTT ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy csak azokat a jelentkezéseket tudja garantáltan fogadni, amelyek 2019. június 15-ig beérkeznek. Ezt követően a terméktanács csak a szabad férőhelyek mértékéig tudja biztosítani a részvételt.

 

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat