Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Tájékoztató fórumok a termelői együttműködésekről

2019. március 6., 09:59

A termelői együttműködéseket segítő tájékoztató rendezvényeket tart a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az ország négy régiójában. A kaposvári, a veszprémi, a nyíregyházai és  kecskeméti programokra együttműködésben dolgozó és aziránt érdeklődő gazdálkodókat egyaránt várnak.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vidékfejlesztési és szaktanácsadási igazgatósága márciusban tájékoztató rendezvényeket szervez termelői együttműködések és az együttműködés iránt érdeklődő gazdálkodók számára. A „Fenntartható fejlődés a termelői együttműködéseknél” című rendezvénysorozat helyszínei és időpontjai:

2019. március 12. Kaposvár

2019. március 13. Veszprém

2019. március 19. Nyíregyháza

2019. március 27. Kecskemét

Az eseményeken az Agrárminisztérium piacszervezési főosztálya az együttműködések jelenlegi helyzetéről, adminisztratív kötelezettségeiről, és a várható fejlődési irányokról ad áttekintést. A Magyar Államkincstár közvetlen támogatások főosztálya pedig a támogatási követelményeknek való megfelelés szabályrendszerét ismerteti.

A rendezvényeken az adott régió jó gyakorlatot megvalósító együttműködései is bemutatkoznak. Továbbá kerekasztal-beszélgetés keretében a fenntartható fejlődéshez elengedhetetlen értékesítési, működtetési és innovációs kritériumok kerülnek terítékre.

A rendezvények regisztrációs felülete itt érhető el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat