Baromfi Termék Tanács
Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank.

A fenntartható baromfihús-termelés

A Burleigh Dodds Science Publishing (UK) kiadó új baromfihús- és tojástermelési ismereteket tartalmazó könyveket jelentett meg: „A fenntartható baromfihús-termelés”-t 3 kötetben, szerkesztette Steven C. Ricke (Arkansasi Egyetem) és Todd Aplegate (Georgiai Egyetem), „A fenntartható tojástermelés megvalósítása” 2 kötetben, szerkesztette Julie Roberts (New Englandi Egyetem, Ausztrália).

Részletes információt az angol szövegben található „here”-re kattintva találunk. Ugyanígy a szabadon letölthető fejezet szemelvényt is megtekinthetjük, melynek címe „A tojótyúkok egészsége megóvásának gyakorlati megközelítése” – szerzője Richard M. Fulton (Michigani Állami Egyetem), az egész fejezet is szabadon hozzáférhető, ha Ön regisztrál a Burleigh Dodds honlapján található e-mail listára.

Rendelje meg a könyveket 20%-os kedvezménnyel online könyvesboltból a WPSA 20 promóciós kód feltüntetésével vagy használhatja a „Könyvtáros Ajánlás” formát is: http://bdspublishing.com/library.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat