Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BRCGS Food 9. szabvány követelményei workshop BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Csirke Celestine

Hozzávalók: Hőálló tál funkció: 1 db 1,5 kg-os csirke feldarabolva, 5 dkg vaj, 1 meghámozott, áttört paradicsom, 15 dkg konzerv gomba, 2 dl száraz fehérbor, 1 evőkanál konyak, 4 evőkanál petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, só, bors.

3-as fokozaton vajon pirítsa meg a csirkedarabokat, közben többször megforgatva azokat. Adja hozzá a paradicsomot és a gombát, majd főzze 5 percig, továbbra is 3-as fokozaton. Öntse le száraz fehérborral és konyakkal. Tegyen bele sót és borsot, keverje meg, majd fedje le és forralja fel. 2-es fokozaton 20 percig főzze. Adja hozzá az apróra vágott petrezselymet és fokhagymát, keverje össze és azonnal tálalja.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat