Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BRCGS Food 9. szabvány követelményei workshop BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Hagymás omlett

Hozzávalók: 2 evőkanál felaprított vöröshagyma 1 evőkanál olívaolaj 1/4 dl tej 2 közepes tojás (az egyiknek csak a fehérjét használjuk fel) só fekete bors

Az egész tojásokat felverjük, és hozzáadjuk a tejet és a sót. Közben a vöröshagymát az olívaolajon megfuttatjuk, majd hirtelen ráöntjük a felvert tojásos keveréket. Tetszés szerinti keménységűre sütjük lehetőleg nagy lángon, gyorsan.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat