Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BRCGS Food 9. szabvány követelményei workshop BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Spárgasaláta buggyantott tojással

Hozzávalók: 4 spárga, 2 tojás, só, bors

Hámozzuk meg a spárgát és vágjuk kettőbe Tegyünk 3 pohár vízbe 1 ek. sót, főzzük meg a spárgát, majd szűrjük le A spárga főzővizében készítsük el a tojásokat: a zubogó vízben főzzük őket 4-5 percig Helyezzük a spárgát tányérra, a tetejére tegyük a buggyantott tojásokat. Sózzuk, borsozzuk.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat