Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

2020/2021-es állatjóléti támogatás: vészhelyzetben sem változik a március 20. és ápirilis 15. közötti beadási határidő

2020. március 18., 12:54

A koronavírus-járvány miatti vészhelyzetben sem változik a 2020/2021-es baromfiágazati állatjóléti támogatás igénylési rendje – hívja fel a figyelmet a Baromfi Termék Tanács (BTT). A támogatási kérelmeket az április 15-i határidőig mindenképp postára kell adni.
 

A 11/2019. (IV.1.) AM rendelet szerinti, 2020/2021-re vonatkozó baromfiágazati állatjóléti támogatás igénylésének rendje nem változik a koronavírus-járvány miatti vészhelyzetben sem – hívja fel a figyelmet a BTT. A támogatási kérelmeket március 20. és április 15. között kell benyújtani az illetékes kormányhivatalokhoz.

A BTT felhívja a termelők figyelmét, hogy a támogatási kérelmeket a megadott határidőig mindenképp adják postára. Minden egyéb dokumentumot később hiánypótlás keretében is be lehet nyújtani.

A terméktanács a 2019-es adatok alapján megkezdte a kapacitás-felméréseket, a kapacitásfelmérő lapokat pedig a héten postázza azoknak, akik 2020-ra érvényes regisztrációval rendelkeznek. Amennyiben valaki még nem küldte be regisztrációs lapját, vagy nem fizette be a 20 ezer forintos regisztrációs díjat, a BTT kéri, hogy haladéktalanul pótolja azt.

Ha a kitöltött kapacitáslapon szereplő adatok helyesek, a „Kapcsolattartó” mező kiöltése után kell a dokumentumot ALÁÍRVA és postafordultával, de legkésőbb március 30-ig visszajuttatni a BTT címére. A terméktanács kéri, hogy az adattartalmat a gazdálkodók figyelmesen ellenőrizzék.

Amennyiben az adatokban változás történt, az üres „Felmérő Adatlap” nyomtatványt kell kitölteni és aláírás után megküldeni a BTT címére. A terméktanács a levelek beérkezésétől kezdődően folyamatosan állítja ki a kapacitásigazolásokat, és postázza azokat a tagoknak.

A BTT a gyors és zökkenőmentes ügyintés érdekében kéri, hogy a gazdálkodók figyeljenek a lapok helyes adattartalmára és lehetőség szerint postafordultával küldjék vissza azokat.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat