Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! SGS - ISO 50001:2018 Belső auditor képzés BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

A Baromfi Termék Tanács nemkívánatos személynek tekinti rendezvényein a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjét

2022. május 10., 14:21

A Baromfi Termék Tanács (BTT) a leghatározottabban elhatárolódik Szabó Bálinttól, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjétől, és a konfliktus jogi rendezéséig a BTT valamennyi rendezvényén nemkívánatos személynek tekinti.

Botrányos és illegitim rendezvénynek minősítette a Baromfi Termék Tanács elnöksége és teljes szervezete a Magyar Kacsaszövetség és a Magyar Lúdszövetség május 4-én Kiskunfélegyházán megtartott eseményét. A szervezet megindította a jogi lépéseket, a bíróság jogerős döntéséig pedig teljes mértékben elhatárolódik az ott megválasztott személyektől.

Az elhatárolódás vonatkozik Szabó Bálintra, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetőjére is, akit a BTT valamennyi saját rendezvényén, így a Baromfi Világnap május 13-i szakmai ünnepségén, illetve a terméktanács szintén május 13-i tisztújítással egybekötött küldöttgyűlésén is nemkívánatos személynek tekint. Szabó Bálint, illetve a Likvid Kontroll Kft. soha nem volt tagja egyik szakmai szövetségnek sem. Szakmai felkészültsége, illetve erkölcsi-etikai viselkedése nem egyeztethető össze a nagy múltú szakmai szervezet számára elfogadható normákkal. 

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat