Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

A fenntartható broilercsirke-termelés alapkövetelményei

2019. szeptember 23., 09:51

A fenntartható baromfitermelés és a fogyasztói magatartások összefüggéseiről tartott előadást Julie Harper, a McDonald’s képviselője a Nemzetközi Baromfi Tanács nemrégiben megtartott brazíliai ülésén.

Az előadás többek között meghatározta a broilercsirke-termelés fenntarthatósági követelményeit. Ezek között a felelősségteljes antibiotikum-használatot, az állatjóléti szempontokat és a fenntartható élelmiszer-termelési stratégiákat emelte ki.

A teljes előadás innen tölthető le.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat