Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

A fenntartható élelmiszer-termelésre koncentrálnak

2018. július 2., 23:57

Az Európai Bizottság Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Főigazgatósága és az unió soros elnökségét betöltő osztrák kormány közös kezdeményezése az egészséges és fenntartható élelmiszer-rendszerek bevált gyakorlatait gyűjti és szorgalmazza azok elterjedését.

A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat gyakorlati példájával, amely hozzájárul az egészséges és fenntartható élelmiszer-rendszerhez és nagy hangsúlyt fektet a különböző ágazatok együttműködésére (pl. mezőgazdaság, egészségügy, marketing), demonstrálja a változás és az innováció lehetőségeit, valamint támogatja az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak és a WHO nem fertőző betegségek visszaszorítására irányuló céljainak elérését. A benyújtási határidő 2018. augusztus 31.

A legjobbnak minősített gyakorlatokat az osztrák elnökség 2018. november 22. és 23. között megrendezésre kerülő „People’s food – People’s health. Towards healthy and sustainable European Food Systems” című bécsi konferenciáján mutatják be.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat