Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

A magyar libamáj is bemutatkozik a kínai nemzetközi importexpón

2019. november 6., 09:01

Magyarország innovatív oldalát ismerhetik meg a kínai fogyasztók a második Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE) - mondta Hendrich Balázs, a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) vezérigazgatója a sanghaji magyar országpavilon megnyitóján. A kínai közönség megismerkedhet a magyar libamájjal is.

A november 10-éig tartó kiállításon a 136 négyzetméteres magyar országpavilonban többek között bemutatják a magyar befektetési környezetet és  kereskedelmi lehetőségeket. Az expón Magyarország tavaly díszvendégként vett részt,és  idén is kitüntetett helyet kapott. Az országpavilon mellett ugyanis egy 108 négyzetméteres mezőgazdasági pavilonnal is részt vehet, ahol a HEPA támogatásával magyar cégek mutathatják be termékeiket. Az érdeklődök itt egyebek mellett libamájat is kóstolhatnak.

A szervezők beszámolója szerint a kiállításon idén mintegy 150 országból, illetve régióból közel 3000 cég vesz részt, az expó helyszínéül szolgáló, lóherét mintázó komplexumot pedig kibővítették, így közel 300 ezer négyzetméter áll rendelkezésre a résztvevők számára.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat