Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

A szlovéniai Portorozban tanácskoznak az európai baromfipiaci szereplők

2010. szeptember 24., 12:45

E hétvégén tartja éves közgyűlését a szlovéniai Portorozban az Európai Baromfifeldolgozók és Baromfikereskedők Szövetsége (AVEC). A háromnapos eseményen Európa valamennyi meghatározó baromfitartó, -feldolgozó és -kereskedő szervezete részt vesz. A rendezvényen várhatóan felszólal a szlovén mezőgazdasági miniszter, illetve neves közgazdászok és politikusok is meghívót kaptak.

A közgyűlésen Magyarországot a Baromfi Termék Tanács (BTT) és - baromfiágazati vállalkozásként - a Master Good (MG) Kft. képviseli. Bárány László, a BTT elnöke és az MG tulajdonosa elmondta: az eseményen 150-200 meghatározó baromfiágazati vállalkozás képviselője is részt vesz, így a rendezvény a szakmai kérdések megvitatása mellett jó alkalmat kínál a vállalati ismertség növelésére és az aktuális üzleti-piaci információk megszerzésére is.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat