Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Adománygyűjtést hirdetnek a koronavírus-járvány miatt

2020. március 23., 09:08

Nagyböjti adománygyűjtését meghosszabbítva, a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő családok és idős emberek javára hirdet adománygyűjtést a Katolikus Karitász - közölte a segélyszervezet az MTI-vel.

A szervezet szerint "most különösen fontos, hogy segíteni tudjunk azokon a rászoruló családokon és időseken, akik mélyszegénységben élnek, akik nem rendelkeznek tartalékokkal, vagy akik megélhetési krízishelyzetbe kerülnek".

A korábban meghirdetett, eredetileg vasárnapig tartó nagyböjti adománygyűjtés során elsősorban tartós élelmiszert gyűjtöttek templomokban. A gyűjtés a koronavírus-járvány miatti korlátozások és a nyilvános szentmisék szüneteltetése miatt átalakul, és pénzadománygyűjtés formájában folytatódik.

Adományozni a karitasz.hu/onlineadomany oldalon az online adományozás menü alatt bankkártyás fizetéssel vagy átutalással a 12011148-00124534-00100008 bankszámlaszámra lehet. A felajánlásokból a segélyszervezet főként élelmiszerrel és "higiéniai felszerelésekkel" támogatja az intézményeikben, illetve programjainkban ellátott családokat és a járvány idején különösen veszélyeztetett helyzetben lévő idős embereket.

"Szükség van továbbá a hátrányos helyzetű településeken végzett munkánk folytatására is, ahol különösen fontos a gyermekek otthoni tanulásának biztosítása és az idősek, megváltozott munkaképességűek védelme, támogatása" - fogalmaztak.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat