Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! IFS Food 7 Belső auditor képzés BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Állatjóléti kifizetési kérelem, átmeneti támogatás: megjelentek a kincstári közlemények

2022. január 7., 13:46

Közzétette a Magyar Államkincstár közleményeit a 2021/2022. támogatási év III. és IV. tárgynegyedévére vonatkozó állatjóléti kifizetési kérelem benyújtásáról, illetve az átmeneti támogatás igénybevételéről.

Megjelent a  Magyar Államkincstár 2/2022. (I. 6.) számú közleménye a baromfiágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatások feltételeiről szóló 11/2019. (IV. 1.) AM rendelet szerinti 2021/2022. támogatási év III. és IV. tárgynegyedévre vonatkozó kifizetési kérelem benyújtásáról valamint a 3/2022. (I. 6.) számú közlemény a baromfiágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatások feltételeiről szóló 11/2019. (IV. 1.) AM rendelet szerinti 2021/2022. támogatási év III. és IV. tárgynegyedévre vonatkozó átmeneti támogatás igénybevételéről.

A közlemény és a nyomtatványok megtalálhatók a Kincstár honlapján.

Kifizetési kérelem: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/kozlemenyek/-/kozlemeny/2-2022-i-6-szamu-kincstar-kozlemeny

Átmeneti támogatás: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/kozlemenyek/-/kozlemeny/3-2022-i-6-szamu-kincstar-kozlemeny

Az átmeneti támogatás iránti kérelem kizárólag az ügyfélkapus azonosítást (bejelentkezést) követően elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen, a kincstár által erre a célra kialakított elektronikus űrlapon 2022. január 16. 09:00:00 és január 31. 23:59:59 között a www.mvh.allamkincstar.gov.hu / Elektronikus ügyintézés / Alkalmazás megnyitása / Elektronikus kérelemkezelés / Válságkezelő Program Átmeneti Támogatások / Válságkezelő Program – Baromfi állatjóléti átmeneti támogatás menüponton keresztül tölthető ki és nyújtható be.

11/2019. (IV. 1.) AM rendelet szerinti kifizetési kérelmek:

A III. tárgynegyedévi (október 16.- január 15.) kifizetési kérelmek 2022. január 16. 09:00:00 és január 31. 23:59:59 között nyújthatók be a kincstár felé elektronikus úton az alábbi felületen: www.mvh.allamkincstar.gov.hu  / Elektronikus ügyintézés / Alkalmazás megnyitása /  Elektronikus kérelemkezelés / Piaci intézkedések / Nemzeti támogatások / Állatjóléti támogatások / Baromfi állatjóléti támogatás - Kifizetési kérelem

A szakmai ellenőrzési lapot (N0847) továbbra is papír alapon fogadja a BTT, benyújtási határidő: január 25. Amennyiben az igénylő e határidőig nem nyújtja be a BTT-hez a szakmai ellenőrzési lapot, és ezért a tárgynegyedévre vonatkozóan a benyújtási időszak utolsó napját követő harmincadik napig nem érkezik be a BTT által ellenjegyzett szakmai ellenőrzési lap a kincstárhoz, úgy a kifizetési kérelmet a kincstár elutasítja. A szakmai ellenőrzési lap benyújtásánál hiánypótlásra nincs lehetőség.

A BTT kéri tagjait, hogy a szakmai ellenőrzési lapokat mielőbb adják postára. A terméktanács a gyorsabb ügyintézés érdekében kéri, hogy a beküldött dokumentumokat ne tűzzék össze.

Az ellenjegyzett szakmai lapokat és a tagsági igazolásokat a BTT elektronikus úton továbbítja a kincstár részére az ügyfél tájékoztatásával egyidejűleg, így azzal a jogosultaknak további teendőjük nem lesz.

Fontos kiegészítő dokumentumok:

N0847 számú szakmai ellenőrzési lap

Átminősítési igazolás

Vágóhídi igazolásminta

Segédtábla: állatjóléti támogatás + de minimis

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat