Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Állattenyésztési technológiák: mi a fogyasztók véleménye?

2018. január 17., 12:58

Hogyan értékelik a fogyasztók az élelmiszerbiztonsági kockázatokat és az állatitermék-előállítás technológiáit? – ezzel foglalkozott az az előadás, amely az Európai Baromfi-feldolgozók és –kereskedők Szövetségének (AVEC) közelmúltbeli közgyűlésén hangzott el.

Alapvetően meghatározza a termékek elfogadottságát, hogyan értékelik a fogyasztók a termelési technológiákat – derül ki az előadásból. A fogyasztói és a szakértői megítélés nyilvánvalóan eltér egymástól.

Ma már egyre fontosabbá válnak az állatjóléti szempontok, míg a GMO-s irányvonal várhatóan nem lesz a jövő útja. Más genetikai technológiák viszont elfogadottá válhatnak.

A teljes előadás innen tölthető le.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat