Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Április 19-én tartja küldöttgyűlését a BTT - Ülésezik a broiler- és a pulykaszövetség is

2011. április 7., 21:47

Április 19-én tartja éves küldöttgyűlését a Baromfi Termék Tanács (BTT). Az eseményen szó lesz a tavalyi és az idei baromfiágazati támogatások kifizetéséről, az elmúlt évi eredményekről és az ez évi tervekről, illetve a BTT alapszabályának módosításáról. Szintén április 19-re hívta össze közgyűlését és intézőbizottsági ülését a Magyar Broilerszövetség és a Magyar Pulykaszövetség is.

Április 19-én a Hotel Platánusban tartja éves rendes küldöttgyűlését a BTT. Az eseményre szóló meghívó a következő linken érhető el. A küldöttgyűlésén részt vesz Palkovics Péter, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnöke, aki az idei támogatásokkal kapcsolatos főbb változásokról ad tájékoztatást. Emellett szó lesz a tavalyi baromfiágazati támogatások kifizetési ütemezéséről is.

A rendezvény napirendjén szerepel az elmúlt évi ágazati teljesítmények értékelése és az ez évi előirányzatok ismertetése. A küldöttgyűlés szavaz a BTT alapszabályának módosításáról is, amelynek tervezete a következő linken tekinthető meg. A szöveg a küldöttgyűlés harmadik napirendi pontjának írásbeli anyaga. A BTT kéri, hogy a tagok legkésőbb április 14-ig juttassák el írásbeli észrevételeiket a judit__kukac__kismarton__pont__hu e-mail címre. A küldöttek a közgyűlésen tájékoztatót hallgathatnak meg az intervenciós alap felhasználásáról és a Vidékfejlesztési Minisztérium eddig megismert agrárkamarai törvénytervezetéről is.

Szintén április 19-re hívta össze közgyűlését és intézőbizottsági ülését a Magyar Broilerszövetség. A közgyűlési meghívó a következő linken, az intézőbizottsági pedig ezen érhető el. Az intézőbizottsági ülés a közgyűlés napirendi témáinak előkészítésével foglalkozik majd. A közgyűlésen pedig tájékoztató hangzik el a baromfiágazat időszerű kérdéseiről (a támogatási rendeletekről és a regisztrációról), illetve a tavalyi munkáról, az anyagi helyzetről és a működési feltételekről.

A Magyar Pulykaszövetség ugyancsak április 19-én tartja közgyűlését és intézőbizottsági ülését. A közgyűlési meghívó a következő linken, az intézőbizottsági pedig ezen tekinthető meg. Az intézőbizottság a szövetség intervenciós alapjának helyzetéről és felosztási lehetőségeiről tárgyal. Emellett foglalkozik majd a szövetség közgyűlésének előkészítésével és a napirendi pontok meghatározásával is. A közgyűlésen beszámoló hangzik el a pulykaágazat tavalyi teljesítményéről és az idei tervekről. A küldöttek értékelést hallgathatnak meg a tavalyi baromfiágazati támogatások kifizetési üteméről és az idén megjelent támogatásokról, illetve a szövetség intervenciós alapjának állásáról. Emellett szó lesz a szervezet titkári teendőinek ellátásáról, az agrárkamarai törvénytervezetről, a szövetség adatgyűjtési-adatfeldolgozási kérdéseiről és az intézőbizottsági határozatok ismertetéséről és jóváhagyásáról is.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat