Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Az egységes élelmiszerlánc garantálja a fogyasztók biztonságát

2019. június 24., 12:13

Az élelmiszerlánc elemei nem választhatók szét, kizárólag egységben garantálhatják a fogyasztók biztonságát - jelentette ki Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium államtitkára a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának tanévzáró ünnepségén.

Zsigó Róbert a rendezvényen az élelmiszeripar magyar kis- és közepes vállalkozások, illetve az ágazat versenyképességét erősítő innovációk támogatását az agrártárca kiemelt céljainak nevezte. Utóbbi jelentőségét hangsúlyozta Palkovics László, az egyetem rektora is, megjegyezve, hogy a magyar mezőgazdaság feldolgozott termékek helyett jórészt még mindig csak alapanyagokat állít elő. Az élelmiszer meghatározó jelentőségű áru lesz a világban, előállítása a jövő nagy kihívásai közé tartozik világszerte - tette hozzá a rektor.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat