Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Baromfi Járványvédelmi Konferencia szeptemberben - Megújul a BTT auditáló rendszere

2022. augusztus 30., 10:13

Több helyszínből álló Baromfi Járványvédelmi Konferenciát szervez az Alpha-Vet Kft. A regisztráció határideje szeptember 10. A BTT tájékoztatja tagjait, hogy hamarosan megújítja járványvédelmi auditáló rendszerét.

A Baromfi Járványvédelmi Konferenciát szeptemberben az ország hat helyszínén – Debrecenben, Orosházán, Szegeden, Kerekegyházán, Kaposváron, Zalaszentgróton – rendezik meg. Jelentkezni a meghívóban található „Regisztrálok” feliratra kattintva lehet szeptember 10-ig. A BTT szakmailag támogatja és elismeri a kezdeményezést, így a konferencián résztvevők a járványvédelmi audithoz plusz pontokat szerezhetnek a teszt sikeres kitöltésével.

A BTT előzetesen tájékoztatja tagjait, hogy járványvédelmi auditáló rendszere hamarosan megújul. Változik többek között a pontozás és a ponthatárok is szigorodnak, ezért minden megszerezhető pontnak nagy jelentősége lesz.

Az audit során plusz pont gyűjthető azzal, ha az állattartó részt vesz állattartó telepek járványvédelmével kapcsolatos, BTT által jóváhagyott képzésben -amely egy évnél nem régebbi. A terméktanács csak a közvetlen termelésirányítók (például telepvezetők, ágazatvezetők) képzettségi igazolását fogadja el (integrátorét, ellátó állatorvosét nem).

A Baromfi Járványvédelmi Konferencia végén, a tesztet kitöltők és megfelelt eredményt elérők Oklevelet kapnak, amely az auditon PLUSZ pontot jelent.

Annak is érdemes előre gondolkodni, akinek ugyan most még van érvényes auditja, de az az elkövetkezendő hónapokban le fog járni, és tervezi annak meghosszabbítását. Az auditáló rendszert érintő változásokról a BTT a későbbiekben külön, részletes tájékoztatást küld.

A Baromfi Járványvédelmi Konferencia meghívója itt érhető el.

Bővebb felvilágosítás az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Jánosa Tibor

Kereskedelmi vezető | Hygitech üzletág

Tel.: +36303578873

janosa__pont__tibor__kukac__alpha-vet__pont__hu

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat