Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Baromfiágazati állatjóléti támogatás: módosul a vidékfejlesztési felhívás

2023. október 27., 11:51

Módosul a Vidékfejlesztési Programból finanszírozott baromfiágazati állatjóléti támogatásról szóló felhívás. A módosítás a gazdálkodási év végén benyújtandó igazoló dokumentumokat érinti.

A Vidékfejlesztési Program irányító hatóságának tájékoztatása szerint a VP3-14.1.4-22 kódszámú „Baromfi állatjóléti támogatás” című pályázati felhívás a gazdálkodási év végén benyújtandó igazoló dokumentumok kapcsán módosul. A felhívás tervezett módosítása szerint az igazoló dokumentumok benyújtási határideje az első (2022.10.16. és 2023.10.15. közötti), valamint a második (2023.10.16. és 2024.10.15. közötti) támogatási időszak vonatkozásában is – az október 30-i eredeti határidőről – november 30-i határidőre módosul, továbbá a felhívásban rögzített feltételek fennállása esetén nem szükséges a BIR szállítólevelek ügyfélkapun keresztül, a kifizetési kérelemhez kapcsolódóan történő benyújtása.

További részletek itt tekinthetők meg.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat