Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Bővítette ügyfélszolgálatát és hírlevélben is informál az MVH

2011. február 16., 10:48

Hírlevél-szolgáltatást indított a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH), hogy a gazdálkodók már ezen keresztül is értesülhessenek az agrártámogatásokkal kapcsolatos legfontosabb aktuális információkról - áll az MVH közleményében. A hivatal hatékonyabb tájékoztatást ígér, ennek érdekében átalakította és bővítette ügyfélszolgálatát is.

A közlemény szerint a hírlevélre az MVH honlapján lehet feliratkozni, amelyhez csak egy e-mail címet kell megadni. A hírlevelekben az érdeklődők olvashatnak az MVH legfrissebb közleményeiről, a támogatásokkal kapcsolatos hírekről, illetve a szervezetet, ügyfeleket és a hivatal tevékenységét érintő eseményekről. Minden szám tájékoztatást ad a benyújtási időszakok és a támogatási feltételek módosításáról, illetve az e-kérelmekkel kapcsolatos legfrissebb tudnivalókról is. A feliratkozott érdeklődők a rendszeresen megjelenő hírlevél első számát már februárban megkapják.

Megújult a hivatal ügyfélszolgálata is, ahol ezentúl nagyobb létszámmal várják az ügyfelek telefonos érdeklődését - közölte az MVH. Az ország egész területéről elérhető az átalakított call center szolgáltatás. A telefonközponton keresztül többek között a hamarosan induló egységes kérelembeadással kapcsolatban felmerülő kérdésekben is segítenek az MVH munkatársai - tartalmazza a közlemény.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat