Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Brit online szemináriumok az élelmiszerexportőrök számára

2021. február 22., 10:01

A brit Környezetvédelmi, Élelmezési és Vidékfejlesztési Minisztérium (DEFRA) online szemináriumokon keresztül ismerteti az április 1-jétől alkalmazandó brit SPS kontrollintézkedéseket az uniós exportőrök számára.

Áprilisban további változások lépnek életbe minden állati eredetű termék, illetve a szabályozott növények és növényi eredetű termékek exportjára vonatkozóan. A webináriumok során szó lesz többek között az állat- és növényegészségügyi (SPS) ellenőrzésekkel kapcsolatos új követelményekről, valamint az alapvető információkat tartalmazó hasznos oldalakról.

A soron következő eseményt február 25-én rendezik meg, ahol az állati eredetű termékek exportjával kapcsolatos tudnivalókat ismertetik. Márciusban pedig a hal- és halászati termékekkel, valamint az összetett élelmiszerekkel kapcsolatos információkról tájékozódhatnak az érintett exportőrök.

A programok regisztrációs linkje és további részletek itt érhetőek el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat