Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Campylobacter a baromfitelepeken: a csökkentés lehetőségei

2016. július 12., 09:57

Milyen lehetőségei vannak a Campylobacter fertőzöttségi szint telepi szintű csökkentésének – erről tartott előadást Pedro Medel, az IMASDE AGROALIMENTARIA, S.L ügyvezető igazgatója a Baromfi Termék Tanács (BTT) közelmúltbeli konferenciáján. Ismertette az úgynevezett CAMPYBRO projektet is.

Hogyan befolyásolja a takarmány-összetétel a Campylobacter fertőzöttségi szintet a baromfiállományokban – erre terjednek ki a kísérleti vizsgálatok. Az előadás szerint további munkára van szükség annak megállapítására, hogy a felmerült megoldási lehetőségek valóban képesek-e megfékezni a kórokozót.

Az angol nyelvű előadás itt tekinthető meg.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat