Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Digitális pályázat a hazai kistelepülések számára

2022. augusztus 8., 10:52

Idén is meghirdették „Az év digitális faluja” díj pályázatát a digitális innovációkat alkalmazó települések számára.

A díj célja, hogy a települések képesek legyenek a lehető legnagyobb körben használni és bemutatni a digitális fejlesztéseket, kiaknázva a bennük rejlő adottságokat. A díjazás által széles körben megismerhetővé válnak a már létező hazai digitális jógyakorlatok is, elősegítve ezzel a települések közötti együttműködések kialakulását, a helyi közösségek erősítését és a térségszintű fejlesztések elterjedését.

A pályázat a Digitális Falu Program keretében valósul meg, amely 2021-ben indult el azzal a céllal, hogy a kistelepülések vonzerejének és élhetőségének javítását támogassa digitális, illetve okosmegoldásokkal.

Idén is négy kategóriában lehet pályázni: Innovatív települési környezet, Innovatív társadalmi és közösségi jólét, fenntartható épített és természeti környezet és Innovatív gazdasági ökoszisztéma.

Az Év Digitális Faluja díjra pályáznia bármely digitális innovációkat alkalmazó 5000 fő alatti településnek lehet.

Pályázatok benyújtásának határideje szeptember 9.

A további részletekről itt lehet tájékozódni.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat