Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Díjazták a Gallicoop pulykamell termékét

2019. szeptember 11., 08:47

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a parlamentben a Gallicoop Klasszik pulykamell terméke. Az ünnepségen a kiváló magyar termékeket és szolgáltatásokat díjazták.

A Gallicoop az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahús-termelő integrációjával rendelkező vállalata, saját maga végzi a pulykahús termeléshez szükséges valamennyi aktivitást – derül ki a társaság közleményéből. A szarvasi székhelyű vállalat az elmúlt évtizedekben igazolta, hogy a minőségi magyar pulykahús piacképes nemcsak idehaza, de szerte a világon.

Az Érték és Minőség elismerés kapcsán Garai András, a Gallicoop marketing vezetője hangsúlyozta: az idén harminc éves vállalat számára elismerésnek számít a díj. A cég Klasszik pulykamell terméke olyan sonkakülönlegesség, amelynek fehérjetartalma egyedülállóan magas a hazai palettán. A Klasszik pulykamell színtiszta, sovány pulykamellhús megfelel a kényelmi termékektől elvárt előnyöknek, mivel további feldolgozás nélkül tálalható akár főzelékfeltétként, de friss salátához is kiváló alapanyag.

A cég az allergénmentes élelmiszerek fejlesztésére szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a jövőben, mert úgy gondolják, hogy az innovatív gondolkodás hosszú távon megtérülő befektetés a Gallicoop számára. A cég most évente nyolcezer tonna húskészítményt gyárt, és évi 39 ezer tonna élő pulykát dolgoz fel. A teljes integrációban körülbelül 2000 munkavállalónak biztosítanak megélhetést.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat