Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Élelmiszeripari szakképesítések:változott a szabályozás

2018. december 12., 09:32

Változott az élelmiszer-vállalkozások működéséhez szükséges szakképesítések szabályozása – derül ki a Magyar Közlönyből.

Megjelent az agrárminiszter 34/2018. (XII. 3.) AM rendelete az élelmiszer-vállalkozások működéséhez szükséges szakképesítésekről. Az élelmiszer-előállítási tevékenységet végző, élelmiszer-vállalkozásra kiterjedő rendelet rögzíti az élelmiszeripari szakképesítéssel rendelkező szakmai személy és az intézkedésre feljogosított személy sajátosságait.

Az  adott szakiránynak megfelelő szakmai tapasztalatot a  szakmai felelős személynek és az intézkedésre feljogosított felelős személynek munkaszerződésben meghatározott munkakörrel és a munkakörbe tartozó feladatok leírásával, vagy más hitelt érdemlő módon, okirattal kell igazolnia. A jogszabály a kihirdetést (2018. december 3.) követő hatodik hónap első napján lép hatályba. A rendelet a Magyar Közlönyben is olvasható.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat