Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Elfogadták az intelligens szakosodási stratégiát

2021. július 21., 12:30

Magyarország a vállalati szektor hatékonyságának fokozásával 2030-ra Európa jelentős innovátora lehet. A kormány által elfogadott új Nemzeti intelligens szakosodási stratégia (s3) többek között az értékteremtésre és hatékonyság egyensúlyának megteremtésére koncentrál.

Az intelligens szakosodási stratégia kiemelt figyelmet fordít a kis- és középvállalkozások megerősítésére, termelékenységük javítására – közölte Bódis József, Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára. A 2021-2027 fejlesztési időszakra érvényes intelligens szakosodási stratégia feltérképezi a nemzeti és regionális erősségeket, meghatározza a rájuk alapozható intelligens szakosodási irányokat.

A stratégiában az érdekelt szereplők széleskörű bevonásával beazonosított nyolc kiemelt terület jelenik meg: a mezőgazdaság-élelmiszeripar, az egészség, a gazdaság digitalizációja, a kreatív ipar, az erőforrás-hatékony gazdaság erősítése, az energia és klíma, a szolgáltatások és az élvonalbeli technológiák fejlesztése.

A Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia végleges változata elérhető a https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/nemzeti-intelligens/nemzeti-intelligens-szakosodasi-strategia-2021-2027 oldalon.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat