Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Érdeklődnek az agrárvállalkozások az Agrár Széchenyi Kártya MAX+ folyószámlahitel iránt

2023. november 23., 09:44

Népszerű az Agrár Széchenyi Kártya MAX+ folyószámlahitel az agrárvállalkozások körében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) közleménye szerint.

Az új Agrár Széchenyi Kártya MAX+ folyószámlahitel a kiemelt állami támogatásnak köszönhetően 5 százalékos nettó kamattal, maximum 100 millió forint összegben, 1, 2 vagy 3 évre igényelhető. A konstrukció keretében a hitelszerződések megkötésére 2024. június 29-ig van lehetőség.

Az elmúlt szűk másfél hónap alatt több mint 3000 agrárvállalkozás érdeklődött a programról és annak igénybevételi feltételeiről. Az ügyfélérdeklődések nagysága meghaladta a 80 milliárd forintot – közölte a GFM. Jelenleg több, mint 2000 ügyfélkérelem van feldolgozás alatt a bankoknál, nagyságrendileg 63 milliárd forint értékben. Emellett 300 olyan agrárvállalkozás is érdeklődött már a termékről, amelyek ezidáig még nem rendelkeznek semmilyen Agrár Széchenyi Kártya termékkel.

Az Agrár Széchenyi Kártya MAX+ konstrukcióra vonatkozó részletes információk, az üzletszabályzat és az igényléshez szükséges dokumentumok elérhetőek a KAVOSZ weboldalán.

 

 

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat