Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Harmadik negyedéves állatjóléti támogatás: haladéktalanul be kell nyújtani minden dokumentumot

2020. február 5., 14:11

Haladéktalanul nyújtsanak be minden rendelkezésre álló dokumentumot a tavalyi harmadik negyedéves állatjóléti támogatások igénylésével kapcsolatban a baromfitermelők – hangsúlyozza a Baromfi Termék Tanács (BTT). Az érintett gazdálkodóknak oda kell figyelniük arra, hogy ne csússzanak ki a Magyar Államkincstár (MÁK) által meghatározott, nyolcnapos hiánypótlási határidőből.

Minden rendelkezésre álló dokumentumot – vágási és egyéb igazolást – haladéktalanul be kell nyújtani a Magyar Államkincstárhoz annak érdekében, hogy a baromfitartók hozzájuthassanak a tavalyi harmadik negyedéves állatjóléti támogatásokhoz – hangsúlyozza a BTT. A terméktanács gőzerővel dolgozik a támogatások igényléséhez szükséges szakmai ellenőrzési lapok ellenjegyzésén is.

A meglévő dokumentumokat önkéntes hiánypótlás keretében is beadhatják a gazdálkodók. Több termelő ugyanakkor már hiánypótlási felhívásokat is kapott a MÁK-tól. A BTT felhívja az érintettek figyelmét, hogy be kell tartaniuk a felhívásokban szereplő nyolcnapos határidőt.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat