Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Harmadik negyedéves állatjóléti támogatás: január 25. és január 30. a két fontos határidő

2020. január 13., 12:13

Január 25-ig kell eljuttatniuk a baromfitartóknak a tavalyi harmadik negyedéves állatjóléti támogatásokhoz szükséges szakmai ellenőrzési lapokat a Baromfi Termék Tanácshoz (BTT). A BTT a gyors ügyintézés érdekében kéri, hogy a jogosultak a szakmai ellenőrzési lapokat minél hamarabb küldjék meg, a kifizetési kérelmeket pedig január 30-ig mindenképpen adják be a kormányhivatalokhoz.

A 11/2019. (IV.1.) AM rendelet alapján a harmadik tárgynegyedévre (2019. október 16. – január 15.) vonatkozó kifizetési kérelmek szakmai ellenőrzési lapjainak (N0820) beadási határideje a Baromfi Termék Tanácshoz január 25. A szakmai ellenőrzési lapokat az 1094 Budapest, Páva utca 8. vagy az 1392 Budapest 62. Pf. 292. címre kell beküldeni.

A kifizetési kérelem (N0818) és a csekély összegű támogatás iránti kérelem (N0819) beadási határideje az illetékes kormányhivatalokhoz január 30. A kormányhivatalok elérhetőségeit a https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/az-ugyfelszolgalat-adatai oldal tartalmazza.

A BTT a gyors ügyintézés érdekében kéri, hogy a jogosultak a szakmai ellenőrzési lapokat (N0820) mielőbb küldjék meg, a kifizetési kérelmeket pedig határidőre mindenképpen adják be az illetékes kormányhivatalhoz. A szakmai ellenőrzési lap később hiánypótlásként beadható.

Az ügyintézéshez szükséges tájékoztatók és nyomtatványok az alábbi linken érhetők el: http://www.mbtt.hu/dokumentumok/11_2019_iv_1_am_rendelet_baromfi_agazat_allatjoleti_tamogatasa.

Aki az adott támogatási évben (2019. április 16. – 2020. április 15.) már küldött be  BTT tagsági igazolást a kormányhivatalhoz, annak nem kell újabb igazolást beadnia. Ha valaki most nyújt be először kifizetési kérelmet ebben a támogatási évben, akkor 2020-ra érvényes tagsággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy a BTT a tagsági igazolást kiállíthassa. Az ilyen esetekben a terméktanács természetesen gyorsított eljárásban regisztrálja tagjait.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat