Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Mezőgazdasági szolgáltatások BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Idén is meghirdette agrárinnovációs inkubációs programját az agrárkamara - Augusztus 7-e a jelentkezési határidő

2022. június 28., 15:39

Augusztus 7-ig lehet jelentkezni a NAK TechLab elnevezésű agrárinnovációs inkubációs programra. A kezdeményezés célja, hogy célja, hogy elősegítse a startupok és a kkv-k, valamint a nagyvállalatok közötti együttműködést.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2019-ben elindította Magyarország történetének egyedülálló agrárinnovációs programját, a NAK TechLab-et, amelynek kiemelt célja az agrárium megújítása. A NAK TechLab – a Design Terminal szakmai támogatásával – több programelemen keresztül segíti az agrár startupokat, innovatív ötlettel rendelkezőket annak érdekében, hogy a szektor digitalizációs szintje növekedjen.

A NAK TechLab kiemelt kezdeményezése egy 3 hónapos inkubációs program, amelynek célja, hogy elősegítse a startupok és a kkv-k, valamint a nagyvállalatok közötti együttműködést. Az inkubációs program során workshopokkal, egyéni mentorálásokkal és piaci validálással segítik a résztvevőket abban, hogy tökéletesíthessék terméküket, ezáltal közelebb jutva a nagyvállalati együttműködéshez. Az idei programhoz olyan nagyvállalatok csatlakoztak konkrét kihívások megfogalmazásával, mint az Axiál Kft., a Claas Hungária Kft., a Hungrana Kft., a Corteva Agriscience, a Pápai Hús Kft. és a Bonafarm Csoport.

A programra augusztus 7-ig lehet jelentkezni a NAK TechLab honlapján

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat