Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Kacsa Napja programsorozat: konferenciát szervez Szentesen a BTT

2010. szeptember 28., 10:56

Szakmai konferenciát rendez október elsején Szentesen a Kacsa Napja elnevezésű rendezvénysorozat keretében a Baromfi Termék Tanács (BTT). A résztvevők előadásokat hallgathatnak meg a piaci helyzetről és kilátásokról, illetve a kacsa kultúrtörténetéről és a baromfivédjegy jelentőségéről. Magyar József, a Magyar Kacsaszövetség elnöke az ágazat lehetőségeiről, Dr. Molnár Györgyi, a BTT mezőgazdasági titkára a "magyar baromfi" védjegy szerepéről és jelentőségéről, Hadfalvi Márton, a Poultry-Tech Kft. ügyvezetője, a nagyüzemi kacsatartás legújabb berendezéseiről, Dr. B. Kis Attila, a gödöllői Szent István Egyetem főiskolai docense pedig a kacsa népi képzeletben és a gyermekirodalomban betöltött szerepéről számol majd be.

A szakmai konferencia másnapján, október 2-án rendezik meg Szentesen a Kacsa Napját, ahol a BTT baromfibusza különböző szórakoztató és játékos programokkal várja majd az érdeklődőket.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat