Kamarai konferenciasorozat az élelmiszer-higiéniáról
2019. február 13., 10:08
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari igazgatósága az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében „Élelmiszer-higiénia és -biztonság kis- és közepes vállalkozásoknak” című rendezvényt tart három helyszínen.
A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése. A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságára, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésre szeretnénk helyezni a hangsúlyt, így az előadásokban többek között szó lesz a hatósági tapasztalatokról, a személyi higiéniáról, valamint a gyártástechnológiában alkalmazott önellenőrzési eljárásokról.
A konferencia-részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményeket az alábbi időpontokkal és helyszíneken rendezik meg.
2019. február 26. (kedd) – Veszprém – regisztráció itt, részletek itt.
2019. február 27. (szerda) – Kecskemét – regisztráció itt, részletek itt.
2019. február 28. (csütörtök) – Debrecen – regisztráció itt, részletek itt.