Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Kincstári közlemény a 2021/2022-es állatjóléti támogatásról: április 15-ig kell beadni a támogatási kérelmeket

2021. március 16., 12:48

Megjelent a Magyar Államkincstár közleménye a baromfi állatjóléti támogatás 2021/2022-es támogatási évre vonatkozó igénybevételéhez szükséges támogatási kérelem benyújtásáról. A támogatási kérelmeket március 20. és április 15. között kell beadni.

A kincstár a 16/2021-es számú közleményt március 12-én jelentette meg. A dokumentum az ügyfél-nyilvántartási kötelezettségeket, illetve a támogatási kérelem benyújtásának módját és idejét tartalmazza.

A baromfiágazati állatjóléti támogatások 2021/2022-re vonatkozó támogatási kérelmeit március 20. és április 15. között lehet beadni.

Ez a dátum jogvesztő határidő, tehát ezen határidő után nem lehetséges a kérelem benyújtása, a támogatás igénylésére nem lesz jogosult a 2021/2022-es támogatási évben.

A benyújtás csak elektronikus űrlapon történhet. A kérelem melléklete a Baromfi Termék Tanács igazolása a maximálisan tartható baromfilétszámról, illetve nagyvállalkozásoknál a járási hivatal igazolása arról, hogy az igénylő részvétele a támogatási programban indokolt.

A BTT online regiszter rendszerén keresztül igényelhető éves baromfi férőhely kapacitásigazolás április 15. után is benyújtható a Kincstár felé hiánypótlásban. A kapacitás igazolásokat és a BTT tagsági igazolásokat a BTT elektronikusan továbbítja a Kincstár felé. 

A Magyar Államkincstár 16/2021. számú közleményét itt lehet megtekinteni.

Útmutató a baromfi állatjóléti támogatás – támogatási kérelem elektronikus benyújtásához a MÁK felületén itt érhető el.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat