Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Kincstári közlemény a 2021/2022-es állatjóléti támogatásról: április 15-ig kell beadni a támogatási kérelmeket

2021. március 16., 12:48

Megjelent a Magyar Államkincstár közleménye a baromfi állatjóléti támogatás 2021/2022-es támogatási évre vonatkozó igénybevételéhez szükséges támogatási kérelem benyújtásáról. A támogatási kérelmeket március 20. és április 15. között kell beadni.

A kincstár a 16/2021-es számú közleményt március 12-én jelentette meg. A dokumentum az ügyfél-nyilvántartási kötelezettségeket, illetve a támogatási kérelem benyújtásának módját és idejét tartalmazza.

A baromfiágazati állatjóléti támogatások 2021/2022-re vonatkozó támogatási kérelmeit március 20. és április 15. között lehet beadni. A benyújtás csak elektronikus űrlapon történhet. A kérelmekhez csatolni kell a Baromfi Termék Tanács igazolását a maximálisan tartható baromfilétszámról, illetve nagyvállalkozásoknál a járási hivatal igazolását arról, hogy az igénylő részvétele a támogatási programban indokolt.

A Magyar Államkincstár 16/2021. számú közleményét itt lehet megtekinteni.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat