Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum SGS - a világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége

Könnyítések az energiaintenzív kkv-k támogatási programjában

2022. november 22., 10:05

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium közleménye szerint a kormány az energiaintenzív kkv-k támogatási programjának könnyítéséről döntött. Eddig az a vállalkozás minősült energiaintenzívnek, amelynek energiaköltsége 2021-ben elérte a teljes árbevétele 3%-át, ám ez az elvárás a 2023-as támogatási rendszerben 2%-ra csökken.

A program legfőbb célja továbbra is a teljes foglalkoztatottság megőrzése, továbbá a recesszió elkerülése – derül ki a közleményből. A program keretében idén 100 milliárd, jövőre pedig 100-120 milliárd forint áll majd a kkv-k rendelkezésére. Így idén 75 milliárd forint juthat a működési költségnövekedés kompenzálására, további 25 milliárd pedig energiahatékonysági beruházásokra. A beruházás összköltségének 15 százalékáig nyerhető támogatás a Széchenyi Kártya Program keretében nyújtott kedvező kamatozású beruházási hitelhez szükséges önerő egy részének átvállalásával.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat