Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Koronavírus-járvány: frissítette elemzését az agrárkamara

2020. március 25., 08:47

Frissítette a koronavírus-járvány mezőgazdaságra gyakorolt hatásairól szóló elemzését a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A köztestület folyamatosan monitorozza, milyen következményekkel járhat a járvány az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara március 16-án tette közzé „A koronavírus várható hatása az agrárgazdaságra” című  elemzését, amely a publikálás napjáig rendelkezésre állt információk alapján készült. Az azóta eltelt időszakban számos észrevétel érkezett a kamarai tagoktól az általuk tapasztalható hatásokról, illetve kormányzati részről több intézkedés is született.

Ezért a NAK frissítette elemzését, amely innen tölthető le.

A köztestület folyamatosan monitorozza az ágazati szereplőket érintő problémákat, begyűjti és rendszerezi azokat. Továbbá együttműködik az Agrárminisztériummal annak érdekében, hogy közösen juttassák el az agráriummal kapcsolatos beavatkozási javaslatokat az operatív törzshöz és a kormány által megalakított, a gazdaság újraindításáért felelős akciócsoporthoz.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat