Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Lejár a megvalósítási határidő egyes mezőgazdasági beruházásoknál

2012. november 19., 09:23

Lejár a meghosszabbított megvalósítási határidő december 17-én az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) finanszírozott egyes mezőgazdasági beruházásoknál - közölte a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH). A határidő lejártát az egyes agrártárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló, idevonatkozó VM rendelet szabályozza.

A módosítás azokat az ügyfeleket érinti, akik esetében a megvalósítási idő - például a vis maiort és a közbeszerzést is figyelembe véve - a módosító rendelet hatályba lépésekor már lejárt. Azokra is vonatkozik a módosítás, akik esetében az utolsó kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló egyéves időszak még nem telt le, valamint az utolsó kifizetési kérelemre hozott határozat a módosító rendelet hatályba lépéséig nem emelkedett jogerőre, illetve 2012. január 2-ig - az Öntözés II. támogatási kör esetében 2012. április 30-ig - már benyújtottak kifizetési kérelmet.

Az idevonatkozó szabályozás további részletei megtalálhatók például az MVH honlapján, illetve tájékoztatás kérhető az ugyfelszolgalat__kukac__mvh__pont__gov__pont__hu e-mail címen is.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat