Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Magyar libamájkészítmények is szerepelnek az orosz PRODEXPO-n

2020. február 12., 08:05

Nyolc magyar cég mutatkozik be a Moszkvában a PRODEXPO Nemzetközi Élelmiszer, Ital és Alapanyag Szakkiállításon, Oroszország legrangosabb ilyen jellegű eseményén - közölte az Agrármarketing Centrum (AMC). A kiállított magyar termékek között libamájkészítmények is helyet kaptak.

Az öt napos eseményen az Agrármarketing Centrum közösségi standdal, és nyolc kiállítóval várja a szakmai látogatókat. A bemutatott termékek között megtalálhatók  vörös- és fehérborok, szarvasgombás és libamájkészítmények, bébiételek, ketchupok, mustárok, ételízesítők és majonézek.

A PRODEXPO szakkiállításon a magyar közösségi részvétel a nagy múltú orosz-magyar kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok erősítése miatt rendkívül fontos. A 2014-ben bevezetett embargó, amely az Európai Unióból érkező egyes élelmiszerek oroszországi importját korlátozza, érinti a korábban Oroszországba irányult magyar exporttermékeket is, a húst, a zöldségeket, a gyümölcsöket és a tejtermékeket.

A kiállításon évről évre közel 2500 cég és mintegy 112 ország 67 ezer látogatója vesz részt. Az AMC standját Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője, Giczi Gergely ügyvezető-helyettes, valamint Konkoly Norbert, Magyarország oroszországi nagykövete nyitotta meg a vásár első napján.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat