Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők Takarék - Több mint bank. Agrármarketing Centrum

Második negyedéves állatjóléti támogatások: október 25. és október 30. a két fontos határidő

2019. szeptember 27., 12:00

Október 25-ig kell eljuttatniuk a baromfitermelőknek a második negyedéves állatjóléti támogatásokhoz kapcsolódó szakmai ellenőrzési lapokat a Baromfi Termék Tanácshoz (BTT) – húzza alá a BTT. A kifizetési kérelmeket október 30-ig kell benyújtani a kormányhivatalokhoz. A terméktanács felhívja a jogosultak figyelmét, hogy a kifizetési kérelmeket határidőre mindenképpen adják be.

A 11/2019. (IV.1.) AM rendelet alapján a második tárgynegyedévre (2019. július 16. – október 15.) vonatkozó kifizetési kérelmek szakmai ellenőrzési lapjainak (N0820) beadási határideje a Baromfi Termék Tanácshoz október 25. A BTT címe: 1094 Budapest, Páva utca 8. vagy 1392 Budapest 62. Pf. 292.

A kifizetési kérelem (N0818) és a csekély összegű támogatás iránti kérelem (N0819) beadási határideje az illetékes kormányhivatalokhoz október 30. A kormányhivatalok elérhetőségeit a következő link tartalmazza: https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/az-ugyfelszolgalat-adatai)

A gyors ügyintézés érdekében a BTT kéri, hogy a jogosultak a szakmai ellenőrzési lapokat (N0820) mielőbb küldjék meg a terméktanács címére, a kifizetési kérelmeket pedig határidőre mindenképpen adják be az illetékes kormányhivatalhoz. A szakmai ellenőrzési lap később hiánypótlásként is beadható.

Az ügyintézéshez szükséges tájékoztatók és nyomtatványok a következő linken érhetők el: http://www.mbtt.hu/dokumentumok/11_2019_iv_1_am_rendelet_baromfi_agazat_allatjoleti_tamogatasa. A BTT a tagsági igazolást a leigazolt szakmai ellenőrzési lappal együtt  postázza.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat