Baromfi Termék Tanács
HU, de tojás! Az Európai Bizottság adatai az európai baromfipiacról BTT-MOL együttműködés Víziszárnyas-termékek előállításának kódexe Sigillanda tojásbélyegzők MBH Bank - Agrárcentrum Agrármarketing Centrum

Meg kell oldani az élelmiszerellátási gondokat a Közel-Keleten

2022. november 24., 10:14

A közel-keleti térséggel való együttműködés különösen fontos az ukrajnai háború miatt is - - mondta Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és a bővítésért felelős uniós biztos az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén. E régió megszenvedte a háború következményeit, különösen az élelmiszerellátás szempontjából.

A biztos a Közel-Kelet regionális stabilitásáról és biztonságáról szóló plenáris vitában leszögezte: segíteni kell a térséget az élelmiszerhiánnyal kapcsolatos problémák megoldásában, és Európa számára is nagy jelentősége van annak, milyen kapcsolatokat alakít ki a régió országaival. Tavaly az EU stratégiát hozott létre a mediterrán térséggel való kapcsolatok erősítésére, az idén az öbölmenti államokkal való együttműködést előmozdító cselekvési tervet mutat be az Európai Bizottság.

Védjegyeink

Magyar Baromfi Koronás Tojás
Tojáskihívás
Tojásos ételek
Végy egy tojást! - Tojásos fogások
A tojás maga a csoda - Tojás kisokos
Impresszum | Jogi és adatvédelmi nyilatkozat